Løbegård (Gårdhaven):
 

Løbegård 2013 
Løbegården 2013
Løbegård 2013 
Løbegården 2013
 
Løbegården før 2013
     
     
     
   

     
   
Se et lille videoklip
 
Alle vores katte er indekatte, men med adgang til vores gårdhave, som er blevet lukket af, så den fungerer som en lukket løbegård. Det er en løsning jeg kan anbefale, hvis man har muligheden for det.

I foråret 2007 fik vi sat el-tråd op på vores plankeværk, så vores have kunne fungere som en løbegår, vi blev allerede i sommeren nødt til at sætte en ekstra vinkel på vores plankeværk, for at holde Zelina, også kaldet Frk. Houdini, inde i haven. Ja, hvis man lige kigger en ekstra gang på billeder nr. 3 og 4, så er man da heller i tvivl om hvem det er der har været over indhegningen tidligere, men hun har faktisk ikke forsøgt siden vi fik sat "viklerne" på, så vi kunne slappe af, når de er ude i gårdhaven.
Men desværre blev vi i sommeren 2013 nødt til igen at lave løbegården om, da et par af vores naboer desværre ikke ville overholde grundejerforeningens vedtægter og gøre noget for at holde deres katte inde i deres egne haver, så vi blev desværre nødt til at sætte trådnet op over hele vores lille gårdhave for at holde andre katte ud, så nu kan andre katte ikke komme ind på vores kattes territorium. Vi har nogle stykker som er meget territorielle, så det ville få voldsomme konsekvenser hvis der var kommet en anden kat ind til vores katte.

Vi har bygget et lille klatrestativ til kattene, som de kan bruge når de er i haven, så de kan få brugt lidt energi i haven også, og de elsker det :-) :-)